Lördagskväll med We Ghosts

Lördagen den 23:e mars kommer den svensk/engelska duon We Ghosts på besök. We Ghosts blandar element av pop, blues, jazz, soul, reggae och rock på ett uppfriskande och originellt sätt. Med ett decenium i ryggen och hundratals spelningar per år, som sträcker sig från USA och Australien till Rönnäng och Storbrittanien bjuder duon på en brilljant show varje kväll, oavsett scen. Deras atmosfäriska, kusliga och uppfinningsrika inspelningar har använts som filmmusik och även hyllats internationellt.

De turnérar just nu med sitt senaste album "The Ragtime Infantry"!

För mer info besök bandets hemsida:

www.weghosts.co.uk

 

Pris inkl. buffé: 200kr

 

19.00-01.00

 

Förköp:
info@hotellnordevik.se
0304-67 03 11

Fest med PartyPatrullen

Fredagen den 12:e april kommer PartyPatrullen på besök på Hotellet. Det blir party som du absolut inte vill missa!

PartyPatrullen är ett av Sveriges mesta och främsta Partyband som levererar en feststämning utöver det vanliga. Partypatrullens medlemmar har ett förflutet i bl.a. Snowstorm och har turnerat med bl.a. Paul Young, Carola, Herrey's, Elisabeth Andreasson, Tone Norum, Kicki Bettan o Lotta.

För er som vill ha mer än Partyband – här får ni högsta kvalité och garanterat nöjda festdeltagare. De lovar en gigantisk repertoar från Cornelis till Metallica och där emellan en massa schlagers och givetvis "Sommarnatt".

 

Mer info kommer inom kort!

 

Förköp:
info@hotellnordevik.se
0304-67 03 11

En Helkväll Med Haaks

Fredagen den 31 maj kommer Haaks och spelar på Hotellet. Det bjuds på förstklassig underhållning och en sjudundrande fest. Haaks har över 4000 spelningar i ryggen och beskriver sig själva som det "enklaste valet till en lyckad fest".

 

Mer info kommer inom kort!

 

Förköp:
info@hotellnordevik.se
0304-67 03 11

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.